top of page
Zoeken
  • vdd026

Projectweek 3de jaars

Deze week (21/02-25/02) kregen onze leerlingen van het 3de jaar tijdens de namiddag geen klassieke les, maar een uitgebreid programma van verschillende projecten: sociale media, taboe, economie…


TABOE

Meneer Zimmer vertelt een pakkend verhaal van een jonge 17-jarige die zijn hand verloor door een ongeluk onder invloed van drugs… een verslaving is gevaarlijk en je beseft soms te laat dat je volledig afhankelijk bent.


ICT/MEDIAWIJSHEID

Smartphones in de klas: het is een beeld dat we niet zo vaak zien, maar tijdens de projectweek was het wel toegelaten. Een wake-up call voor onze leerlingen: accepteer jij altijd onmiddellijk een vriendschapsverzoek van iemand onbekend? Volg je iemand automatisch die jou ook volgt? Dat is niet altijd zo’n goed idee… in dit project leren de leerlingen waarom.


ECONOMIE

Een directeur voor de klas! Meneer Huyghe is leraar Economie van opleiding en heeft onze derdejaars een gezonde portie economie voorgeschoteld. Lesgeven (zoals fietsen) verleer je niet en hij was blij om na al die jaren nog eens voor de klas te staan. Na het theoretische gedeelte hebben ze ook een economiespel gespeeld.
131 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Klasdag

Comments


bottom of page