top of page
Zoeken
  • carlovanrompaey

Onthaaldagen eerste jaars

De onthaaldagen zijn achter de rug en de eerste spanning glijdt van de schouders. Leerlingen en leraars hebben mekaar op twee dagen tijd al wat leren kennen aan de hand van verschillende activiteiten.


Het begon al bij de aankomst op school. Aan de hand van een puzzel moesten de leerlingen hun klastitularis zoeken. Vervolgens kregen de leerlingen allerlei opdrachten die ze samen met hun nieuwe klasgenoten tot een goed einde moesten brengen.

Eenmaal iedereen zijn weg naar BimSem gevonden had, werd het nieuwe schooljaar officieel geopend door onze directeur, Jurgen Moons, en onze graadcoördinator Peter Jacobs.


Tijdens de voormiddag werd er info gegeven over de werking van de school en was er tijd voor de eerste kennismakingsspelletjes. In de namiddag woonde iedereen de feestelijke opening van het nieuwe sportcomplex bij.


De volgende dag werd het al wat serieuzer: leren werken met de laptop, uitleg krijgen over het schoolreglement en er werd misschien al een eerste les gegeven. ’s Namiddags stond dan de stadswandeling op het programma zodat we niet enkel binnen de schoolmuren op ontdekking gingen maar ook er net buiten. De Kruidtuin was dan vaak de plaats waar nog een aantal teambuildingspelletjes doorgingen.


Deze tweede schooldag werd afgerond met een ijsje op de binnenkoer van onze school. Hopelijk kan iedereen dit weekend even rusten en zijn we klaar om er volgende week met de echte lessen in te vliegen!


Meer foto's zijn hier te zien: Onthaaldagen


308 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Klasdag

Comments


bottom of page