top of page
Zoeken
  • fil924

FrisBIM 2023 zit erop!

Na enkele jaren pauze door onbeschikbaarheid van de velden op de Nekker, en natuurlijk ook de corona-pandemie, vond op 3 mei ons eigen ultimate frisbeetornooi terug plaats.


Meer dan zestig deelnemers kleurden deze zonnige dag met hun enthousiasme en leuke outfits. Acht teams, gevormd uit klassen van de eerste tot en met de derde graad, streden tegen elkaar voor de eerste plaats. Sommige teams werden aangevuld met sportieve leraren. 6SPWE, onder leiding van meneer Van der Meulen, bleef in de finale risicovol spelen met lange passen vanuit een snelle omschakeling en won zo van het tot dan ook ongeslagen en technisch sterke 5WEWB/LAWI, ondersteund door meneer Heremans. Meneer Desloovere greep met 6LOSB en hun snelle, korte passen-spel net naast een finaleplaats en werd derde ten koste van 2SPOB/SPOC.


Team 2SPOB/SPOC won overigens terecht de prijs van beste outfit. Zij kwamen met klasse opdraven in een hemd met lange mouwen, een strikje en een plaksnor. De meeste andere teams deden een verdienstelijke poging, maar durfden niet zo ver te gaan.


De fair play-prijs ging naar 5SPWE. Ze speelden het hele tornooi respectvol, hadden op een grappige manier zelfkritiek en bleven strijden. Dit alles zonder begeleidende leraar. Toppers!


Bedankt aan de deelnemers voor de geslaagde comeback van dit topevenement. Zet woensdagnamiddag 8 mei 2024 maar in je agenda voor de volgende editie. Wij kijken er alvast naar uit!


338 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Klasdag

Comentarios


bottom of page