top of page
Watersportstage 2018-9498.jpg

WELKOM TOEKOMSTIGE BIMSEMMER

Overweeg jij om te starten in BimSem? Dat is een goede keuze! Wij maken je graag wegwijs in onze school. Speciaal voor jou hebben we alle informatie voor onze toekomstige BimSemmers (2 tot 6de middelbaar) gebundeld op één pagina.

interactive-sports-VYTQNnaboUA-unsplash_edited_edited.jpg

SPORTPROEVEN

De volgende oriënterende sportproeven vinden plaats op 30 juni. U kan zich via deze pagina voor onze sportproeven inschrijven.

Inschrijven kan tot woensdag 28 juni (9 uur).

We verwachten van toekomstige leerlingen in de sportrichtingen dat ze hier aan deelnemen.

Aan het einde van de sportproeven ontvangen de kandidaten een persoonlijk advies over hun sportieve talent en de aandachtspunten bij een mogelijke inschrijving.


driedaagse 3LOSP-6638.jpg

BROCHURE TWEEDE GRAAD 2023-2024

Ontdek alle informatie over je toekomstige school in één handige brochure!

JOUW GOUDEN TRIO ALS KERSVERSE BIMSEMMER

Het is altijd even zoeken op school wie je kan aanspreken voor welke aangelegenheid. Wij zetten de drie belangrijkste personen voor jou als nieuwe BimSemmer vanaf het tweede middelbaar graag op een rij! Ben je nog op zoek naar andere contactpersonen op school? Neem eens een kijkje in de rubriek 'onze school > wie is wie?'

WhatsApp Image 2021-09-30 at 14_edited.jpg
directie1steen2degraad.jpg
Afbeelding44.jpg

TEAM GRACO'S

Merel De Vroey (2de graad)
Eva Delestré (2de graad)
Lieve Vleeschouwers (3de graad)

De graco's zijn het eerste aanspreekpunt voor al je vragen rond je studie, leraren, klasgenoten, bepaalde regelingen voor jouw afwezigheid... Zij zien ook toe op het in orde zijn met je taken voor school en op de naleving van de schoolafspraken.

DIRECTIE 2DE & 3DE GRAAD

K. Van den Noortgate (2de graad)
J. Huyghe (3de graad)

Meneer Van den Noortgate (rechts) en meneer Huyghe (links) zijn onze directeurs voor de hogere jaren. Zij hebben beiden een drukke agenda, maar je kan bij hen terecht indien je graag wenst over te stappen naar een andere studierichting.

BEHEERDER AFWEZIGHEDEN

O. Zaiu

Mevrouw Zaiu is verantwoordelijk voor de afwezigheden op school. Heb je een doktersattest, afwezigheidsbriefje of andere melding van afwezigheid? Stuur het via mail of deponeer het in de graadbrievenbus in de gang van het Aloysiusgebouw.

Students During Break

INTERNAAT

BimSem is meer dan een secundaire school. Wij hebben ook een schoolgebonden internaat met een eeuwenoude traditie. Je verblijft in een mooie studentenkamer in het authentieke kader van het Thomasgebouw. In 2021 kreeg het sanitair, cafetaria en ontspanningruimte een mooie make-over. Het internaat is dan wel eeuwenoud, het is springlevend!

Word jij binnenkort een deeltje van onze internaatsfamilie?!

IMG_8244.JPG

HEB JE NOG VRAGEN?

Heb je nog vragen over bepaalde studierichtingen, ons opvoedingsproject, activiteiten... aarzel dan niet om ons te contacteren.

bottom of page