20220902_140011.jpg

WELKOM TOEKOMSTIGE BIMSEMMER!

Overweeg jij om te starten in BimSem? Dat is een goede keuze! Wij maken je graag wegwijs in onze school. Speciaal voor jou hebben we alle informatie voor onze nieuwe eerstejaars (en andere jaren) hier gebundeld.

 
 

INFODAG 11 MAART 2023

ZATERDAG 11 MAART - EERSTEJAARS

Zit jouw zoon of dochter in het 5de of 6de leerjaar?

Dan laten we je op zaterdag 11 maart graag kennismaken met onze school. In de voormiddag voorzien wij een rondleiding in onze gebouwen.

In de namiddag staan er proeflesjes op de planning (specifiek voor leerlingen van het 6de leerjaar). 

Meer info om in te schrijven voor deze infodag, volgt in januari op onze website. Graag tot dan!

 

ZATERDAG 6 MEI - ANDERE JAREN (2-6)

Ben je benieuwd naar onze school en ons aanbod studierichtingen? Wil je graag onze gebouwen en lokalen ontdekken? Kom dan zeker langs op onze infodag van zaterdag 6 mei voor alle andere jaren van het de 2de tot 6de middelbaar. 

Meer info om in te schrijven voor deze infodag, volgt in april op onze website. Graag tot dan!

 
20220902_143513_edited_edited_edited.png

BROCHURE EERSTEJAARS 2022-2023

Ontdek alle informatie over je toekomstige school in één handige brochure!

 

JOUW GOUDEN TRIO ALS EERSTEJAAR

Het is altijd even zoeken op school wie je kan aanspreken voor welke aangelegenheid. Wij zetten de drie belangrijkste personen voor jou als kersverse eerstejaar graag op een rij! Ben je nog op zoek naar andere contactpersonen op school? Neem eens een kijkje in de rubriek 'onze school > wie is wie?'

moo.JPG

J. MOONS

Directeur eerste graad

Meneer Moons is het gezicht van onze eerste graad. Hij heeft een drukke agenda, maar je kan hem contacteren indien je graag wenst te veranderen van studierichting of een probleem wil aankaarten.

Afbeelding22.jpg

P. JACOBS

Graadcoördinator eerste graad

Meneer Jacobs is het eerste aanspreekpunt voor al je vragen rond je studie, leraren, klasgenoten, bepaalde regelingen voor jouw afwezigheid... Hij ziet ook toe op het in orde zijn met je taken voor school en op de naleving van de schoolafspraken.

Afbeelding44.jpg

O. ZAIU

Afwezigheden

Mevrouw Zaiu is verantwoordelijk voor de afwezigheden op school. Heb je een doktersattest, afwezigheidsbriefje of andere melding van afwezigheid? Stuur het via mail of deponeer het in de graadbrievenbus in de gang van het Aloysiusgebouw.

 
Students During Break

INTERNAAT

BimSem is meer dan een secundaire school. Wij hebben ook een schoolgebonden internaat met een eeuwenoude traditie. Je verblijft in een mooie studentenkamer in het authentieke kader van het Thomasgebouw. In 2021 kreeg het sanitair, cafetaria en ontspanningruimte een mooie make-over. Het internaat is dan wel eeuwenoud, het is springlevend!

Word jij binnenkort een deeltje van onze internaatsfamilie?!