De digitale aanmeldperiode voor het eerste jaar van BimSem liep van 30 maart tot 24 april. Op dit moment is het eerste jaar van BimSem volzet. Ouders die hun kind niet digitaal hebben aangemeld, kunnen hun kind vanaf woensdag 13 mei aanmelden tijdens de zogenaamde ‘vrije inschrijvingen’.

Deze ‘vrije inschrijvingen’ kunnen niet op school plaatsvinden wegens de coronamaatregelen, maar gebeuren digitaal. Hiervoor moet u het volgende google forms-document invullen: klik hier. Als de inschrijving om de een of andere reden digitaal niet lukt, kunt u tijdens de gewone schooluren naar het volgende nummer telefoneren: 015 20 35 30. Men helpt u dan verder.

Let wel: wie de aanmeldingsperiode gemist heeft, komt tijdens de ‘vrije inschrijvingen’ onderaan op de reservelijst terecht. Wie zich tussen 30 maart en 24 april aanmeldde en nog geen effectieve plaats heeft, komt uiteraard voor de inschrijvingen vanaf 13 mei. Wie zich vanaf 13 mei nog wil inschrijven voor het eerste jaar, komt in chronologische volgorde op de reservelijst terecht. Er is een tijdsregistratie op het ogenblik dat het formulier door de ouder wordt bevestigd.

De volledige tijdlijn van de inschrijvingen eerste jaar vindt u hier.