Oud-leerlingendag ZATERDAG 7 MAART 2020: praktische info en inschrijvingen

De oud-leerlingendag gaat dit schooljaar door op zaterdag 7 maart 2020. We hopen ook dit jaar weer vele oud-Bimmers, oud-Semmers en oud-BimSemmers te mogen verwelkomen!

Het vriendenmaal voor oud-leerlingen die 25 jaar of langer geleden Bim, Sem of BimSem verlieten…

In het bijzonder nodigen wij de oud-leerlingen van de jaren ’95, ’00, ’85, ’80, ’75, ’70, ’65, ’60, ’55, ’50 en ’45 uit. Als jubilaris behoort u tot de gevierden van dit jaar. Wij hopen dat het vriendenmaal wordt tot een aangenaam weerzien van je vroegere klas- en jaargenoten bij een gezellig etentje.

Inschrijven voor het vriendenmaal? 

Stuur dan zo snel mogelijk, alleszins voor 1 maart, bijgevoegde antwoordkaart terug of mail dat je er zal zijn (naam + het vermelde lidmaatschapnummer) naar oudleerlingen@bimsem.be. Stort vervolgens het bedrag (€ 38) op bankrekening BE20 7330 2400 0456 van de Oud-leerlingenbond van het Berthoutinstituut – Klein Seminarie Mechelen.

Om 12.00 u. is er een gebedsviering, waarbij we overleden vrienden en oud-leraars gedenken. Daarna is er aperitief in het Hof van Coloma.
Om 13.30 u. gaan we aan tafel om te genieten van het vriendenmaal. Het menu vindt u als bijlage bij deze e-mail. Dat loopt naar gewoonte uit op een gezellige praatbar.
Vanaf 16.30 u. openen we het praatcafé. Kan je niet deelnemen aan het vriendenmaal of blijf je graag wat langer hangen? Kom daar dan langs (nieuwe sportzaal), eventueel met partner.

De jong-oudleerlingeninstuif voor oud-leerlingen die sinds 1996 BimSem verlieten…

Jong-oudleerlingeninstuif: een gezellig praatcafé waar je met je vroegere klasgenoten en leerkrachten bij pot en pint kan bijpraten. Om 20.00 u. beginnen we er in de Omnisportzaal aan. Je moet niet op voorhand inschrijven. Je komt en gaat wanneer je wil. Om middernacht sluiten we af, al leert de ervaring ons dat een aanzienlijk aantal oud-leerlingen nog even (maar soms ook lang) de stad in trekken.