Oud-leerlingendag ZATERDAG 23 FEBRUARI 2019: praktische info en inschrijvingen

De oud-leerlingendag gaat dit schooljaar door op zaterdag 23 februari 2019. We hopen ook dit jaar weer vele oud-Bimmers, oud-Semmers en oud-BimSemmers te mogen verwelkomen!

Het vriendenmaal voor oud-leerlingen die 25 jaar of langer geleden Bim, Sem of BimSem verlieten…

In het bijzonder nodigen wij de oud-leerlingen van de jaren ’94, ’89, ’84, ’79, ’74, ’69, ’64, ’59, ’54, ’49 en ’44 uit. Als jubilaris behoort u tot de gevierden van dit jaar. Wij hopen dat het vriendenmaal wordt tot een aangenaam weerzien van je vroegere klas- en jaargenoten bij een gezellig etentje.

Inschrijven voor het vriendenmaal? 

Stuur dan zo snel mogelijk, alleszins voor 15 februari, bijgevoegde antwoordkaart terug of mail dat je er zal zijn (naam + het vermelde lidmaatschapnummer) naar oudleerlingen@bimsem.be. Stort vervolgens het bedrag (€ 35) op bankrekening BE20 7330 2400 0456 van de Oud-leerlingenbond van het Berthoutinstituut – Klein Seminarie Mechelen.

Om 12.00 u. is er een gebedsviering, waarbij we overleden vrienden en oud-leraars gedenken. Daarna is er aperitief in het Hof van Coloma.
Om 13.30 u. gaan we aan tafel om te genieten van het vriendenmaal. Het menu vindt u als bijlage bij deze e-mail. Dat loopt naar gewoonte uit op een gezellige praatbar.
Vanaf 17.30 u. openen we het praatcafé. Kan je niet deelnemen aan het vriendenmaal of blijf je graag wat langer hangen? Kom daar dan langs (nieuwe sportzaal), eventueel met partner.

Het walking dinner voor oud-leerlingen die van 10 tot en met 24 jaar geleden BimSem verlieten…

Oud-leerlingen van afstudeerjaren 1999 t.e.m. 2014

Walking Dinner: Je wordt om 18.00 u. verwacht in de omnisportzaal waar je aansluitend op het walking dinner kan genieten van de instuif. Natuurlijk hopen wij jou daar te mogen begroeten. We hebben alvast een lijst toegevoegd met de door ons gekende contactgegevens van je jaargenoten. Zo kan je makkelijker met elkaar afspreken. Des te meer zielen, des te meer vreugd!

Inschrijven voor de walking dinner? 

Stuur dan zo snel mogelijk voor 15 februari een mail naar oudleerlingen@bimsem.be. Vermeld hierbij duidelijk je naam en je jaar van afstuderen. Stort vervolgens het bedrag (€ 15) op bankrekening BE20 7330 2400 0456 van de Oud-leerlingenbond van het Berthoutinstituut – Klein Seminarie Mechelen.

De jong-oudleerlingeninstuif voor oud-leerlingen die sinds 2009 BimSem verlieten…

Jong-oudleerlingeninstuif: een gezellig praatcafé waar je met je vroegere klasgenoten en leerkrachten bij pot en pint kan bijpraten. Om 20.00 u. beginnen we er in de Omnisportzaal aan. Je moet niet op voorhand inschrijven. Je komt en gaat wanneer je wil. Om middernacht sluiten we af, al leert de ervaring ons dat een aanzienlijk aantal oud-leerlingen nog even (maar soms ook lang) de stad in trekken.