De virtuele bubbelbezoeken voor januari zitten erop! Het eerstvolgende infomoment om onze school te ontdekken zal plaatsvinden op 20 en 21 maart. Om je hiervoor aan te melden, gelieve onderstaande Forms in te vullen.

Van zodra we weten of het live al dan niet digitaal kan doorgaan, brengen we jullie op de hoogte.

VUL HIER DE FORMS IN

Onze bubbelbezoeken van 23, 24 en 30 januari over het eerste jaar moesten noodgedwongen virtueel gaan. We hebben nagenoeg alle ingeschreven ouders en leerlingen op deze dagen kunnen bereiken.

Op 20 en 21 maart organiseren we opnieuw bubbelbezoeken. Normaal gezien richten we ons dan op leerlingen die in het vijfde leerjaar zitten en hun ouders. Ook kinderen die in het zesde leerjaar zitten en nog geen virtueel bubbelbezoek gehad hebben in januari zijn uiteraard welkom met hun ouders.

We gaan ervan uit dat ook deze bezoeken digitaal zullen moeten verlopen, maar we zorgen zeker voor rechtstreeks contact met een leraar die u via een presentatie zal rondleiden doorheen BimSem en u de nodige info zal geven over onze eerste graad en de school in het algemeen. Moesten de bezoeken in maart toch in levenden lijve kunnen plaatsvinden, dan herbekijken we alles weer.

De reservatie voor deze bubbelbezoeken zullen later hier beschikbaar zijn via een online reserveringssysteem.