Donkere dagen, levensgevaarlijke verkeerssituaties, eigenzinnige leerlingen. Het is weer tijd van het jaar voor de ouderraad om bezorgd te zijn over jullie veiligheid in het verkeer. Dit jaar geen onverwachte controles aan de schoolpoort voor fluo, licht en helm, maar een wedstrijd waar iedereen aan kan deelnemen en er prijzen te winnen zijn.

Hoe kan je meedoen? 

Simpel: Maak een leuk filmpje waarin verkeersveiligheid aan bod komt, en laad het op in het #ValOp-kanaal in Microsoft Stream. De link naar dit kanaal vind je hier.

De ouderraad heeft alvast een poging gewaagd om het goede voorbeeld te geven, het resultaat kan je hier terugvinden :-).

Wat kan je winnen?

De hoofdprijs is niets minder dan een ESCAPE ROOM waardebon van De Gouden Kooi!! De winnaar van deze hoofdprijs is het filmpje dat de meeste likes krijgt, dus zorg ervoor dat zoveel mogelijk leerlingen en leerkrachten jouw filmpje bekijken en liken!

Verder worden er niet minder dan 50 (!) Moochiebonnen verloot onder alle deelnemers, dus hele grote kans om iets te winnen gewoon door mee te doen!

Nog enkele dingen die je moet weten:

– Alle info en links vind je terug op deze pagina

– Groepjes van maximaal 6 leerlingen (dus je mag ook alleen een filmpje maken)

– De filmpjes moeten ten laatste eind januari 2021 opgeladen worden

– De winnaar van de hoofdprijs wordt bekend gemaakt net voor de krokusvakantie 2021. Het filmpje dat op dat moment de meeste likes heeft, wint de hoofdprijs. Dan worden ook de Moochiebonnen verloot. De aandachtige lezer heeft al opgemerkt dat hoe sneller je je filmpje maakt en oplaadt, hoe meer tijd er is voor anderen om je filmpje te bekijken en te liken :-).

Happy filming!

De Ouderraad