Uw zoon of dochter maakte aan het einde van het vorige schooljaar een doordachte studiekeuze. Mogelijk lijkt de studiekeuze die toen gemaakt werd niet langer de juiste. Hoewel het wisselen van richting met grote voorkeur tijdens de zomermaanden gebeurt, kan het uitzonderlijk zijn dat een overstap met Kerstmis toch te overwegen (of zelfs aan te bevelen) is. Hier kan u uw zoon of dochter aanmelden voor een plaats in BimSem indien deze beschikbaar is.

Om uw zoon of dochter aan te melden, vragen wij u dit aanmeldingsformulier in te vullen. Dat kan vanaf 1 december (20.00 u.) t.e.m. 15 januari 2022. Wenst u te weten welke basisopties en studierichtingen uw zoon of dochter in BimSem kan volgen, klik dan hier (zeker handig om de nieuwe benaming van sommige richtingen te kennen nu de onderwijsvernieuwing het derde jaar heeft bereikt). U kan de school alvast beter leren kennen aan de hand van de infobrochure die naar aanleiding van de onderwijsvernieuwing werd opgemaakt.

We contacteren de aangemelde leerlingen in de loop van de eerste week van de kerstvakantie in de hoop hem of haar een eventuele vrije plaats binnen BimSem aan te bieden of om u te informeren over de kans dat er in de eerste week van het tweede trimester een plaats vrijkomt. Heel wat scholen in de omgeving schrijven immers pas begin januari in. Hierdoor komen mogelijk ook dan nog plaatsen in BimSem vrij.