Heeft u interesse om uw zoon of dochter in te schrijven in BimSem, dan dient u hem/haar aan te melden via de website. U doet dat met ons aanmeldingsfomulier. Lees hier kort hoe dat in z’n werk gaat!

Met dit formulier bepalen we de volgorde waarmee we de beschikbare plaatsen in BimSem toekennen. De kandidaat-leerlingen die bovenaan deze lijst staan, krijgen als eerste het aanbod om zich in te schrijven. Mogen we dan ook vragen om alle gegevens goed aan te vullen. Kijk zeker de telefoonnummers en e-mailadressen goed na.

Hoe verlopen de inschrijvingen voor het schooljaar 2020-2021?

Met het aanmeldingsformulier laat u ons weten dat u BimSem graag als toekomstige school voor uw zoon of dochter kiest. Op 30 juni krijgen wij de studiekeuzes van onze eigen leerlingen binnen en weten wij hoeveel plaatsen er beschikbaar zijn. Als wij plaats hebben voor uw zoon of dochter, dan contacteren wij u op 1 juli telefonisch en (als we u niet kunnen bereiken) per mail. Gelieve die dag dan ook bereikbaar te zijn. Kunnen we u niet bereiken, dan is het belangrijk dat u diezelfde dag nog voor 16.00 u. een afspraak vastlegt!

Wij hopen u snel te mogen uitnodigen voor een inschrijving!