Op 23 februari vond naar aloude traditie de BimSem Oud-leerlingendag plaats. Het werd een blij weerzien van heel wat oude (en minder oude) bekende gezichten onder een stralende zon. Na de viering waarin er werd stilgestaan bij de oud-leerlingen en oud-personeelsleden waarvan we het afgelopen jaar afscheid hebben moeten nemen, was het tijd om het glas te heffen op de vriendschap en op heel wat straffe jeugdverhalen.

Met zo’n 210 oud-leerlingen schoven we vervolgens aan voor het vriendenmaal, een recordopkomst. Om 20.00 u. sijpelden langzaam aan de jongste oudleerlingen binnen voor de jong-oudleerlingeninstuif, sommigen nog aan het bekomen van de pandoering die KV Mechelen die avond op sportief vlak had ontvangen. Gelukkig moest dat geen spelbreker zijn om tot middernacht gezellig bij te praten en vervolgens nog de stad in te trekken.