Op vrijdag 29 maart hebben de leerlingen van 5BE samen met leerlingen van andere scholen deelgenomen aan Top Team, een bedrijfssimulatiespel. Het spel vond plaats in de Thomas More hogeschool. De deelnemers werden in groepen verdeeld en elke groep moest een eigen onderneming leiden.

Hiervoor kregen ze als als opdracht een aantal strategische beslissingen te nemen: hoeveel machines worden ingezet? Hoeveel bedraagt de jaarlijkse productiecapaciteit? Welke verkoopprijs wordt er gehanteerd?   Allemaal zaken waarover ook in het echte leven nagedacht moet worden. Het spel vormde dus een mooie simulatie van hoe het erin het echte bedrijfsleven aan toe gaat.

In 5BE is duidelijk ondernemerstalent aanwezig:in de finaleronde kaapte een team van  BimSem de eerste plaatsweg! De onderneming van Tanios Adikti, Saif Aktas, Gevorg Amirzadian, Fikri Maslouh en Ninos Kuçin behaalde de hoogste winst en gingen als winnaar met filmtickets naar huis. Ook op de tweede plaats eindigde een team van onze school. 

Proficiat aan alle gemotiveerde en gedreven deelnemers en in het bijzonder aan het winnende team!