Op donderdag 15 november kregen alle leerlingen van het eerste jaar een speciaal voor BimSem gemaakte fluo rugzakhoes. De Ouderraad heeft alle kosten hiervoor op zich genomen. Waarvoor dank!
Dit mooie geschenk kadert in ons project “Zorg dat je gezien wordt!” waarin we leerlingen het belang bijbrengen van goed zichtbaar te zijn in het verkeer. We willen u vragen om erop toe te zien dat uw zoon / dochter elke schooldag zijn / haar fluo rugzakhoes gebruikt. Regelmatig zal de Ouderraad een ‘fluo controle’ doen aan de schoolpoort. Leerlingen die fluo, een helm… dragen krijgen een lootje. Telkens worden vier nummers uitgeloot. Deze leerlingen krijgen een bon voor een gratis Moochie. Na de laatste fluo controle ergens in februari zal elke klas een aantal takken, planken… krijgen op basis van het aantal bonnetjes dat ze verdiend hebben tijdens de fluo controles. Daarmee maakt de klas o.l.v. de peter en meter een insectenhotel. Een deskundige jury zal uitmaken welke klas het mooiste, beste, meest insectenvriendelijke… hotel heeft gemaakt. Deze klas krijgt een gratis uitstap naar het trampolinepark in Mechelen. Alle insectenhotels krijgen een plaatsje op de speelplaats.