Onder het motto “Zorg dat je gezien wordt” vond op 26 oktober is samenwerking met de ouderraad het zichtbaarheidsproject voor onze eerstejaars plaats. Ouders van de ouderraad voorzagen in de voormiddag alle fietsen van spaakreflectoren.

Leerlingen van het zesde jaar die de peter of meter zijn van een klas in het eerste jaar gaven tijdens het klasse-uur een les aan “hun” petekinderen over zichtbaarheid in het verkeer en veiligheid op weg van en naar school. Ze hadden dit mooi met filmpjes en gepaste materialen uitgewerkt. Op het einde van deze verkeersles kregen de leerlingen een fluo smiley en een fluo sleutelhanger mee. Er werd aan hen gevraagd om de fluo items aan hun fiets of boekentas te bevestigen.

Binnenkort krijgen de leerlingen nog een fluo rugzakhoes met een leuke print, speciaal ontworpen voor BimSem. Al deze fluo items werden door de ouderraad geschonken.