Op woensdag 8 november trokken onze miniemen jongens richting Wilrijk voor de 2e ronde van de provinciale wedstrijden. De 1e ronde verliep van een leien dakje, benieuwd hoe het hen vandaag zou afgaan. De sfeer zat er in, mee door onze vaste kern van supporters op post.

De eerste tegenstanders kwamen uit Puurs. De 1-0 winst gaf ons alvast hoop voor het vervolg van het tornooi. Bij de 2e wedstrijd tegen Kapellen lieten onze jongens helaas wat punten liggen. Enkele aanvallen werden niet afgemaakt of werden vroegtijdig afgebroken door de scheidsrechter. De eindstand 0-0 maakten ze goed met winst bij de strafschoppen. De laatste wedstrijd was tegen Merksem. We kregen een eerste goal tegen, maar we maakten het goed door nadien zelf drie keer te scoren. Tornooiwinst voor Bimsem! Op die manier zijn we weer een stapje dichter bij de provinciale titel! De finale is al binnen twee weken, op 22 november, in Geel.