Home

VoorpaginaBimSem

knop oranje          knop groen          knop geel


 

Mondiale Vorming 2016

Activiteiten - Levende school
    
Op donderdag 21 april organiseerde BimSem in samenwerking met Stad Mechelen haar jaarlijkse Mondiale Vormingsdag voor de vierdejaars. Dit project is een belangrijke schakel in het traject rond wereldburgerschap dat we voor onze leerlingen van het eerste tot het zesde jaar hebben uitgezet. 

Lees meer...

 

10 Miles

Activiteiten - Levende school
 39 000 deelnemers geteld over alle disciplines heen namen zondag 17 april deel aan ’s lands populairste loopevenement. Het leeuwendeel, zo'n 26 700 lopers, kwam zoals gebruikelijk aan de start van de 10 Miles. Ook onze school zakte, samen met de buren van het Sint-Romboutscollege, met een delegatie van leerlingen en leerkrachten af naar Antwerpen om er deel te nemen aan de 10 Miles en de Short Run.  

Lees meer...

 

Voetbal jongens

  

Een grote proficiat aan onze Kadetten jongensploeg van BimSem. Ze speelden vorige week drie wedstrijden in de SVS scholencompetitie voetbal. Hier wonnen ze van Boom, Lier en TSM. Dankzij hun tripel overwinning gaan ze door naar de volgende ronde in Berchem. Doe zo voort Kadetten!

Lees meer...

 

Voetballers Vlaams Kampioenschap eerste graad naar finale

Activiteiten - Levende school
Onze voetballers van de eerste graad hebben hun halve finale van het Vlaams kampioenschap veldvoetbal gewonnen tegen een ploeg van Redingenhof Leuven (topsportschool voetbal!)! Een dikke proficiat aan onze miniemenploeg én hun gedreven coaches en ploegverantwoordelijken: Jeroen, Michiel en Jorien. Voor het eerst in de geschiedenis van onze school - fusieschool en aparte scholen voorheen - bereiken onze 'eerstegraadssjotterkes' de Vlaamse finale. 

Lees meer...