Home

VoorpaginaBimSem

knop oranje          knop groen          knop geel
 

Donkere tunnel

Activiteiten - Levende school
    
Om onze leerlingen te motiveren om meer fluo aan te trekken als ze in het donker fietsen lieten we de leerlingen met eigen ogen ontdekken welke impact het dragen van fluo heeft in het verkeer. In onze donkere fietsenkelder stelden enkele leerlingen zich op, sommige met fluo-items en andere zonder.

Lees meer...

 

Voetbal jongens

  

Een grote proficiat aan onze Kadetten jongensploeg van BimSem. Ze speelden vorige week drie wedstrijden in de SVS scholencompetitie voetbal. Hier wonnen ze van Boom, Lier en TSM. Dankzij hun tripel overwinning gaan ze door naar de volgende ronde in Berchem. Doe zo voort Kadetten!

Lees meer...

 

Paul Maes voorstelling "Leren Leren"

Activiteiten - Levende school
    

Al onze eerstejaars kregen op 20 november een interactief toneelstuk te zien, opgevoerd door Paul Maes. De leerlingen leren op een speelse manier omgaan met studeren, leren, herhalen...  Jongeren herkennen zich in de gespeelde situaties. Een opvoering waar ze zeker af en toe bij kunnen lachen. Paul Maes creĆ«ert op deze manier een mentale opening. Hij vertelt het niet alleen, hij laat jongeren het ervaren... Deze voorstelling werd ook 's avonds voor ouders en leerlingen van het zesde leerjaar georganiseerd. Bekijk de foto's hier.

Lees meer...

 

BimSem ontbijt-brunch 2015 was een succes!

Activiteiten - Levende school
    

Op 15 november vond de 5de editie van onze jaarlijkse BimSem ontbijt-brunch plaats. Net als vorige jaren was dit een enorm succes, met dit jaar een record van 980 aanwezigen. Het was een onvergetelijke dag met alleen maar enthousiaste ouders, leerlingen, oud-leerlingen en leerkrachten. Volgend jaar krijgt dit zeker een vervolg. Via deze weg willen wij nogmaals onze leerkrachten, secretariaatsmedewerkers en alle andere vrijwilligers bedanken voor hun inzet! Zonder hen was deze editie nooit zo vlot verlopen. Bekijk hier de sfeerbeelden. 

Lees meer...