Home

VoorpaginaBimSem

knop oranje          knop groen          knop geel


LE PETIT THÉÂTRE editie 2016

Zin in een spetterend avondje uit? Houdt u van het Franse chanson? Vindt u lachen ook gezond? Dan hebben de leerlingen van het eerste jaar een mooi voorstel: kom naar ‘Le Petit Théâtre’! Dit is al sinds jaren dé happening van onze eerstejaars. Dit jaar vieren we onze 26ste editie! 

Wanneer? Woensdag 3 februari en donderdag 4 februari
Waar? Stadsschouwburg Mechelen

Inschrijven kan t.e.m. zondag 17 januari via deze link.

 

Vlaams Kampioenschap indoor atletiek in Gent

Activiteiten - Levende school
    
Op woensdag 3 februari zakten we met een sterke, zestienkoppige delegatie atleten van onze school af naar Gent voor het Vlaams kampioenschap indoor atletiek. Plaats van gebeuren was de prachtige topsporthal aan de watersportbaan, de enigste overdekte atletiekpiste van België. Bekijk de foto's hier.

Lees meer...

 

Voetbal jongens

  

Een grote proficiat aan onze Kadetten jongensploeg van BimSem. Ze speelden vorige week drie wedstrijden in de SVS scholencompetitie voetbal. Hier wonnen ze van Boom, Lier en TSM. Dankzij hun tripel overwinning gaan ze door naar de volgende ronde in Berchem. Doe zo voort Kadetten!

Lees meer...

 

BimSem Quiz

Activiteiten - Levende school
    
Op vrijdag 22 januari beleefden onze leerlingen en leerkrachten een knotsgekke avond vol spel en plezier! De BimSem Quiz was weer een enorm succes met tal van mooie prijzen. Via deze weg willen we graag iedereen bedanken die zich heeft ingezet voor de realisatie van deze avond. Volgend jaar zal er zeker een nieuwe editie volgen! Bekijk de foto's hier.  

Lees meer...

 

Bimsem schittert op de huldiging van de sportkampioenen van de stad Mechelen.

Gebruikerswaardering: / 3
LaagsteHoogste 
Nieuwslijn - Proficiat

alt  alt  alt

Op woensdag 1 april - echt waar, geen grap - werden in de stadsschouwburg de Mechelse sportkampioenen van het voorbije jaar in de bloemetjes gezet.

Lees meer...